Titujt kryesore

Posted: June 16, 2010 in Aktivitete

Danezet: Hollanda eshte favorit per kampion bote

Van Persi me i mire se C.Ronaldo                     

Gullit: Sneijder, lojtari  i Botërorit 

Sondazh: Kush e fiton boterorin ?       

Para-Sysh

Ne Hollande te keni parasysh monedhat 100 Euroshe, motin, bicikletat, marihuanen, lokalet, gotat, karakterin e hollandezeve dhe shume e shume te tjera. Hollanda eshte nje vend i vecante me gjithe karakteristikat e veta. Po cfare duhet te keni parasysh?

1- Ne Hollande monedha eshte Euro por kujdes kur te merrni Euro me vete pasi zakonisht nuk […]

Bare dhe pube

Nje prej lokaleve te nates qe vlen per tu vizituar eshte Bourbon Street ne Leidseplein. Ka muzike LIVE cdo nate dhe hyrja para ores 23 eshte falas. Pas kesaj ore kushton 5 euro per person. Sidomos te shtunave muzika eshte fantastike, nderkombetare me shume rock apo balada. Per me shume kontrollo tek www.bourbonstreet.nl. Per me teper lexo [….]

Klarita, pedagogia shqiptare ne Universitetin e Amsterdamit

Shqipëria është më të kudo. Me zhvillimet ekonomike në Shqipëri ajo ka mbrojtur temën e Masterit, që më pas i dha një vend punë në universitetin e Amsterdamit. Shqipëria është pjesë e kërkimeve të saj shkencore, që përveçse e rrisin profesionalisht, i shkurtojnë distancën me njërëzit e saj më të dashur. Klarita Gërxhani, është diplomuar në fakultetin e Ekonomisë në Tiranë dhe më pas ka vazhduar studimet për [….]

Studime, punesim apo jetese

Nese ju duhet apo deshironi te punoni apo qendroni ne Hollande nje pike e vlefshme informacioni eshte ai qe merrni nepermjet zyres se IND dhe me konkretisht ne faqen e tyre te webit http://www.ind.nl/EN/index.asp. Gjithsesi informacione te metejshme mund te gjeni ketu […..]

Advertisements